Få hjälp ditt företags webbnärvaro

Grunden för en bra närvaro är ofta en bra hemsida. Om du vill ha hjälp med att skapa en hemsida så finns vi här för att hjälpa dig.

1. Presentation

Du har ett möte med en av våra webbrådgivare. Under detta möte så diskuterar vi var du är idag och vart du vill med ditt företag. Vilka är dina behov och hur kan vi nå dina mål. Vi visar hur enkelt och lätthantlerligt vårt CMS-verktyg är och presenterar vårt utbud. 

2. Produktionsplanering

Du får en projektledare som guidar dig genom hela processen. Vad är syftet med hemsidan? Har du några önskemål? Vilket material behövs? Ska texter skrivas eller behövs det ta bilder? När allt är insamlat så skickas sedan projektet till våra designers.

3. Produktion

Våra designers får ta del av de uppgifter som kommer upp vid dialogen med projektledaren. De skapar din hemsida utifrån dina mål och behov och skickar den sedan flr godkänning av dig innan publicering.

4. Utbildning och publicering

När sidan är klar så får du en lektion i hur uppdateringen sköts och efter publicering så har du en account manager som sköter om alla dina ärenden. Du har även tillgång till en suverän support som du kan ringa eller mejla om det uppkommer några frågor. 

Vill ni bli digitaliserade?